Vårt glasmästeri i Värnamo har varit inblandat i några riktigt lyckade projekt.

Våra produkter återfinns i alla möjliga sammanhang, stora som små. Det kan vara allt ifrån detaljer till färdiga helhetslösningar. Nedan kan ni se ett urval av olika projekt som vi har hjälpt till att förverkliga.

Trappa och räcke i glas

Trappa räcke glas Trappa räcke glas Trappa räcke glas Trappa räcke glas

Trappa räcke glas

Glasmonter Folktandvården Sörmland

En glasmonter används ofta till att exponera och lyfta fram produkter. Glasmontrar kan ha flera olika utföranden vad gäller material, form och användningsområde. Vi hjälper dig att ta fram just den glasmonter som passar ditt ändamål bäst. Glasmontern på bilderna nedan är framtagen åt Folktandvården i Sörmland.

Är du också nyfiken på mer om våra glasmontrar?  Har du kanske en idé på en glasmonter anpassad för din verksamhet? Se gärna vår sida om glasmontrar eller kontakta oss och låt oss höra om dina idéer.

Glasmonter Glasmonter Glasmonter

Bardisk Café Opera

Bardisk café opera

Silestone Slab Vases

Form Us With Love och Cosentino presenterar i samarbete med Värnamo Glasmästeri ett projekt som utforskar kvartsytan  Silestone.

The Slab Vases består av ringar av Silestone, som har plaserats på en metallhållare för att skapa en  skulpturerad vas. Ringarna varierar i storlek och är skurna så att formen på vasen ändras utifrån varje ihopsättning.

Stenskiva av VSG i wortex black

Stenskiva Stenskiva Stenskiva

Kök av NYEBRO SNICKERIFABRIK AB